Einsteinstraat 43, 1446 VE Purmerend
Ma t/m Vr 08:00 - 17:00
Geplaatst op: 12/12/2023

Best Containers wordt per 1 januari 2024 Hacon Containers!

Na meer dan 30 jaar is de tijd gekomen voor ons om het stokje over te dragen en te genieten van ons pensioen. In alle zorgvuldigheid zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte partij om het bedrijf voort te zetten. Inmiddels mogen we mededelen dat we de juiste partner hebben gevonden voor de overname van Best Containers Purmerend. Per 1 januari 2024 zal Best Containers transformeren naar Hacon Containers. Met deze overname breidt Hacon Containers uit tot een containerbedrijf met maar liefst drie vestigingen.

Meer over Hacon Containers B.V.

Hacon Containers B.V. is een zeer gerenommeerd bedrijf dat al sinds 1981 actief is in de verkoop, verhuur en modificatie van zeecontainers. En dat doen zij niet onverdienstelijk. Met een groot, divers en compleet aanbod van wel 80 typen containers, en een zee aan specialisten die alle mogelijke wensen tot leven brengen in een zeecontainer op maat, mag Hacon zich met recht dé container expert noemen. Alles kan in een container met Hacon Containers.

Van Rotterdam tot aan Purmerend

Zeg je ‘Hacon’, dan zeg je ‘Rotterdam’. De Rotterdamse roots is iets waar de specialisten bij Hacon Containers B.V. trots op zijn. Een no-nonsense mentaliteit en laagdrempelig contact met klanten is waar zij voor staan. Met Hacon hebben wij niet alleen een partij gevonden die dicht bij onze normen en waarden zit, maar ook een groter en breder pallet aan producten en diensten kan bieden. Containerdeuren worden geopend, zeker voor onze gewaardeerde klanten!

De voordelen van Hacon Containers

De uitbreiding van Hacon Containers heeft veel voordelen. Voor bestaande klanten van Best Containers Purmerend zal het aanbod aan type containers verder uitgebreid worden. Bovendien kunnen zij vanaf nu gebruikmaken van de specialisten van Hacon Container Modifications, die alle mogelijke wensen tot leven brengen in een zeecontainer op maat. Voor de huidige klanten van Hacon Containers betekent de uitbreiding met een nieuwe vestiging mogelijkheden om nog sneller containers geleverd te krijgen. Wij dragen met een gerust hart het stokje over aan Hacon Containers en vertrouwen op een succesvolle samenwerking!

Best Containers heeft een geregistreerde BIC-Code. Deze BIC-Code is BSTU en wordt voor het serienummer van een container of unit gevoerd.
Copyright © 2023 Best Containers - Website door Oventa Webdesign
menu