Einsteinstraat 43, 1446 VE Purmerend
Ma t/m Vr 08:00 - 17:00

Over ons

Wij zijn met bijna 30 jaar ervaring een expert op het gebied van zee- en opslagcontainers, kantoor- en sanitair units.
Onze verkoopmedewerkers adviseren u bij uw keuze. Zij hebben de technische kennis in huis om u te informeren o.a. bij de aanschaf van modulaire (samengestelde) units. Daarnaast hebben wij een onderhoudsteam dat zorgt voor de reiniging, reparatie en modificatie van onze containers/units, zodat onze kwaliteit gewaarborgd blijft. Tevens komen zij door middel van onze serviceauto op locatie om onderhoud en reparaties uit te voeren.
Wij zijn dealer van het merk Containex. Containex maakt hoogwaardige units  die je overal tegen komt. Van bouwlocatie tot evenemententerrein. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn verkopen wij ook onderdelen van Containex.

Onze visie:

Meedenken met de klant vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing voor uw ruimte of opslagprobleem.
De containers en units zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Nieuw en gebruikt. Welke containers of units heeft u nodig? Vraag een offerte aan, mail of bel ons!

We verkopen en verhuren:

  • Zeecontainers en opslagcontainers
  • Koel/vriescontainers
  • Modulaire units w.o. kantoor-units
  • Kassa-units
  • Sanitair-units (toiletten en douches, alleen verkoop)
  • Losse onderdelen voor units en containers (zie onze webshop)

Groothandel

Omdat we een groothandel zijn, worden alle prijzen exclusief btw weergegeven.

Best Containers heeft een geregistreerde BIC-Code. Deze BIC-Code is BSTU en wordt voor het serienummer van een container of unit gevoerd.
Copyright © 2023 Best Containers - Website door Oventa Webdesign
menu